Tiden är inne!

Nu vet jag! Nu vet jag äntligen när chefen kommer hem. Nu kan det äntligen bli lite rutiner och ordning i grottan. På onsdag kommer hon hem. Hoppas att hon inte glömmer att ta med sig maxlast av diverse gottiga och mindre nyttiga saker. Ostar, godis, läsk, torkad fisk. Ja, listan på vad jag vill ha är lång. Sen är man så jävla kortsiktig när det börjar bli dags för henne att åka till flygplatsen. ”Jaja, skit samma. se bara till att SKYNDA DIG!”. Precis som att planet flyger snabbare bara för att jag står med en erektion på Kastrup och stampar.

Det betyder, för barnen, att ketchup baserade varmrätter och filmjölk till frukost, mellis, lunch och mellis kan vara ett minne blott. Min sambo kan laga så många olika sorters maträtter att jag inte ens vet om det finns namn för dem. ”Ja, du vet spaghettithingy med baconwhateversås, eller så kan vi äta kycklingmajigger med barbecue’n’whatnot”. Det vattnas i munnen…

Idag är det fotboll på TV. Det är min ”utflykt” från verkligheten. Mina två timmar där jag enbart koncentrerar mig på att be barnen att hålla käften och sluta springa framför TVn. Konstigt att när man bara slötittar eller zappar så glömmer man periodvis att barnen ens finns i huset, men så fort man har sagt ”Nu ska pappa titta på detta, var vänliga och sluta existera i 2×45 minuter med 15 minuters paus emellan.”Everyone_Loses_Their_MindsJag försöker distribuera bort barnen så jag kan få se fotbollen utan att behöva gå emellan när de bråkar eller skriker så högt att jag inte kan höra mig själv gråta. Eller så får jag sätta mig på dem tills de slutar röra sig och blir tysta och lugna.

För att göra allt enklare så har hunden börjat menstruera… Dessa 4 dygnen kommer att vara sjukt långa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *