Jobbelyx.

Semestern är slut och verkligheten hinner ikapp. Nu kan äntligen alla barnen gnälla i kör att de inte orkar till skolan. Houdini har också börjat på dagis och direkt hittade hon till sin kompis. En blivande svärson? Kanske för tidigt att spekulera i det. Jag har tidiga morgnar och långa arbetsdagar framför mig just nu. Dessutom har mitt knä börjat protestera. Inte mot arbetet utan för att jag börjar bli för tjock för mitt knä. Då var man tillbaka på den banan, jag måste göra någonting åt det men jag orkar inte. De kommande 5 dagarna ringer väckarklockan kl 03:45 och jag kommer inte att vara hemma förrän vid typ 20:00 tiden. Igår kom jag hem strax efter kl 21:00. Samtidigt vill jag inte klaga för det finns dom som har det värre. MEN, nu handlar inte detta inlägg om dem. Jag känner redan nu att jag behöver en semester till. Jag tycker att man borde få två veckor efter sin semester att komma ur sitt semester-mode. Jag är inte beredd att börja. Jag har redan skickat in önskemål för ledighet i höst.

Idag fick jag med mig en bit smörgåstårta att äta på jobbet. Sicken lyx! Som att äta orgasm. Sitter och lyssnar på min skäms-musik. medans jag äter och skriver. Alla har någon grupp/artist som man skäms lite för att gilla. Min är Vampire Weekend. Svårt att tro efter mitt inlägg där jag beskrev vad jag lyssnade på under min uppväxt. Låten ”Step” spelar jag om och om igen, till och med minstingen börjar kunna den utantill. Jag har faktiskt fler grupper/artister som jag skäms för att gilla och eftersom ingen läser detta så tänkte jag dela med mig av dem här, med ingen.
Emiliana Torrini
Tracy Chapman
The Zombies
Jack Johnson
Björk
Miss Li
Mugison
Regina Spector

Nä, om man skulle ta och fortsätta jobba. Jag vill ju komma hem innan kl 21:00 ikväll.

En reaktion på “Jobbelyx.

  1. Skönt att höra att det är någon som jobbar! Själv har jag två söndagar kvar för det här läsåret! 🙂
    Hmm… Vet inte om jag ska hålla med om att du borde skämmas för att du lyssnar på Vampire weekend, vet inte vilka de är… Är det nu jag borde skämmas? Vet inte hur man gör det, så jag hoppar över det.
    Det där med att vara för tjock för sitt eget bästa vet jag också mycket väl om hur det är att vara. Har som mål att komma igång med träningen nu till hösten igen och eventuellt köra den där populära 5:2-dieten också. Har åtminstone ca 25 kg som jag bara måste bli av med och det där med magsäcksoperation överlåter jag till dem som tycker det är kul, för jag gör det inte!
    Kör lugnt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *