Först in sist ut.

Då var det dags. Sambon kommer hem imorgon. Kl 20:50 ska hon befinna sig på dansk mark. Jag har fått barnpassning så jag kan ta emot henne så hon inte går i fällan i Danmark och blir värsta ölhävande/skorstensrökande brölaren. Det har jag sett på Discovery Channel att man kan bli när man är för länge i Danmark. Se bara alla danskarna…

Detta kan bli mitt sista blogginlägg tills vidare. Houdini och jag sitter här hemma och väntar på att något ska hända. Vi var hos doktorn igår. Femårskontroll och vaccinspruta stod på agendan. Nu är hon slapp och har ont i axeln. Det är en Barnkanalen dag idag. Jag har redan hunnit somna tre gånger i soffan. Till och med hunden är uttråkad, den slickar på eluttaget. Brukar hundar göra det? Nu sitter Houdini och drar en rövarhistoria utan dess like. Att hon hade kört bil för att rädda farmor från att trilla i poolen. Ska man syna hennes skitsnack eller bara låta det passera? Kommer hon att växa upp som en lögnare nu om jag inte säger åt henne att sluta med det skitsnacket eller kommer jag bara att demolera hennes spretiga fantasi? Jag vet inte.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *