Röv-nerv och framtidsspelare.

Jag vet inte om det är kraften från den nya sidan eller bara roligt medan det är nytt, men det har kliat i fingrarna hela gårdagen att skriva nytt inlägg. Jag försöker att inte förvandla detta till en blogg men kan samtidigt inte hjälpa att jag har hittat ny ork till att skriva.

Som jag skrev igår så är jag inte helt frisk för tillfället. Jag har en nerv i röva’ som sitter i kläm och jag går runt som en ”gammal gubbe” som mina barn brukar säga. Det går jättebra att gå om man får värma upp (genom att gå runt en stund) först, men om det blir mycket sittande (vilket det blivit för mycket av) så kan det låsa sig och jag piper och gnäller hela kvällen. Därför har mina resor runt om med Riccard varit väldigt bra, dels för min röv-nerv, dels mitt bildbibliotek och dels projekt BR Foto. Jag kör på mormors och mammas gamla hederliga husmors visdom; DET GÅR ÖVER INNAN DU GIFTER DIG!

Bara för att jag kan lägger jag upp 2 bilder här:

 

Jag lekte med salt kristaller tidigare i månaden och detta blev resultatet!

HDR

En tunnel som jag tog med 6 olika exponeringar och även en liten ”tunnelvision” effekt.

 

Sen vill jag passa på att skryta lite, jag har blivit Allt Om HIF’s fotograf! Många utav bilderna som du ser där är tagna av yours truly, t ex alla bilderna på HIF’s framtidsspelare som du kan hitta på AOH’s hemsida. T ex denna, denna, denna och denna. Ok, nr 2 och den sista kanske inte är HIF’s framtid riktigt men you get the point (jag ville bara flasha lite).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *