Den inte bästa dagen i mitt liv.

Den sista semesterdelen ligger på is. Just idag har jag en sån där riktig skitdag. Ni vet den när man tänker att allt är skit. Barnen är skit, trots att de inte har gjort något. Kompisarna är skit, trots att jag älskar dem. Klockan i bilen är skit enbart för att den flimrar lite lustigt. Den där tanten framför mig i ICA kön är skit, fastän jag ler på ett trevligt sätt mot henne så vill jag bara trycka ner hennes rynkiga ansikte i den lika rynkiga penga-pungen som hon har till sina sjutusenfemtioelva jävla mynt. Vissa utav mynten är inte längre laglig valuta i Sverige. Sist hon refererade till Sverige så sa hon nog Svea Rike. Nu sitter jag på parkeringen och tröstäter mina munkar som jag köpte till tonerna av kris Kristofferson på radion. Han sjunger nog om en hund som nu är död. kris Kristofferson är skit. Jag kan känna att munkarna inte riktigt är lika mjuka som när jag stoppade dem i påsen innan Jesus klasskamrat hamnade före mig i kön. Munkarna är skit. Tur att man har sambon här hemma när man kommer hem. Som med en febrig blick välkomnar mig hem och gräver sig ner i påsen, mest full av skit… Men man ska inte klaga. Det finns ju de som har det värre, dom är skit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *