Av med BH:n och på med hårfönen!

Barn nr 1 fick sin andra påminnelse nummer två om att lämna tillbaka en bok som hon hade lånat. Nu är det mitt fel att jag inte påminde henne innan hon åkte till Island. Vilket påminner mig om när jag lämnade in en bok med barn nr 2 i våras. Jag tog med mig plånboken och förväntade mig en straffavgift, men ICKE! Barn får inga straffavgifter. Jag tänkte sen låta henne låna diverse foto-böcker som jag velat låna men aldrig pallat hämta. Jag ska nog kolla vad jag kan låta barnen göra åt mig utan att bli straffade. Den största anledningen till varför jag inte lånar på bibliotek är att jag aldrig pallar lämna tillbaka böckerna. Och tack vare kommunens fantastiska ”ditt-barn-får-inte-vara-på-dagis-medans-du-är-ledig” policy så vill jag inte köra upp dit för att sen bara bläddra i en bildbok samtidigt som jag påminner Houdini att hon måste hålla tyst där inne. Ibland undrar jag varför de ens har leksaker på biblioteket. Klart fan att barnen kommer att leka där. Och till alla (sju) föräldrar i världen som har barn som leker tyst, köp en lott.
Mina barn leker så det vibrerar i livmoderhalstappen. Barn nr 2 kan man påminna var sjuttonde sekund att hon inte behöver skrika så jävla högt till ett barn som sitter 4 decimeter ifrån henne. Man får ibland ducka när hon leker för annars kommer hennes ljudvågor att slå ner en. Till och med hårfönen tänker ”Fan vilket drag det blir när hon väsnas”. Att försöka stå upp i samma rum som henne när hon leker är som att köra motorcykel på motorvägen minus flugorna på visiret.

Att sitta framför barn nr 2 när hon leker.

Att sitta framför barn nr 2 när hon leker.

Jag hämtade min käraste ägodel igår. När jag kom in genom dörren på Kastrup så kom hon precis ut genom ankomst-portarna. Jag ville bara stanna upp och titta på henne medans hon med flackande blick och ett glädjesmil letade efter mig i folkhavet. Glädjen av att ha henne i min famn var oändlig. Det har alltså gått 2 veckor sen sist! Hela bilresan hem stirrade jag mer på henne än på vägen och bara log. Just nu ligger hon i sängen och jag njuter av att ha henne mellan mina fyra väggar. Jag fick frukost i sängen i morse. Det var konstigt att äta frukost med glädjetårar och en morgonerektion. Ränkas det som multitasking? Mängden godis och diverse isländska delikatesser hon hade med sig var fullt godkänd. Hon köpte till och med en ny väska att ha med sig för att få med sig extra mycket. Då letade glädjetårarna fram igen. Jag kunde äntligen sova naken igen! Vilken befrielse. Samma känsla som att ta av sig sina svettiga jeans och ta på sina mysbrallor, eller ta av sin BH.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *